1:a advent

Lyxig frukost till ett juligt nyhetsmorgon
 
 

Glad advent på er allihopa! Har ni haft en trevlig dag? Hos oss har första adventsljuset brunnit nästan hela dagen, så vi kommer nog få byta ut det mot slutet. Men hur mysigt är det inte? Ett träningspass på en timme lyckades jag klämma in också innan lampan släcktes och det blev kolsvart ute. Nu är mjukbyxorna på och vi tänkte baka scones till kvällsfika!
 
 
Nu ska jag berätta om våra planer för julen, som jag egentligen lovade igår. Vi har ju otroligt nog inte firat en enda julafton tillsammans under alla år vi varit ihop. Jag blir ledsen bara jag tänker på det. Men det är svårt när våra familjer finns i olika städer, när vi har en stor hund som för många uppfattas som läskig och när dessutom en av oss har ett jobb som lockar. Vi hade bestämt oss för att fira tillsammans i år. Men då sa Krippe att han ville jobba nyårsafton istället, eftersom storhelger ger så grymt med cash. Och då kände jag, noooo! Jag vill inte stå ensam på balkongen med ett tomtebloss på tolvslaget. Alright. Hellre att han jobbar jul än nyår. Och sen är det så här också att julen inte betyder lika mycket för Krippe som den betyder för mig. Han är inte alls lika mycket för traditioner och är inte det minsta sentimenal heller. Men det är ju faktiskt lilla jag, så varför skulle jag då inte åka till min kära mormor och fira jul med familjen i vanlig ordning? Så länge vi inte har barn får det bli så. Och sedan måste man ju inte fira jul på julafton heller. Vi har bestämt att vi firar både jul och nyår på nyårsafton och gör det till världens bästa dag! ♥
 
 
Alltså: Hagaström, vi ses som vanligt några dagar före julafton och några dagar efter! Det ska bli supermysigt och jag längtar jättemycket. Även fast jag kommer sakna min älskade Krippe och fina Schäfer vid julbordet och vid paketöppningen. Det kommer göra ont, som vanligt. Och det kommer alldeles säkert att bli en tår eller två inne på toaletten. Men på nyårsafton smäller det! Lite extra högt i år!